طیف نرمال XRD فوریتی (MM) ستاد نانو

24
  • کدملی استاد راهنما*ده رقم را کامل وارد کنید
    25
  • • حداقل مقدار نمونه مورد نیاز برای هر آزمون 5 سی سی میباشد. متقاضی متعهد می گردد که نمونه رادیو اکتیو و انفجاری نمی باشد .برای مواد خاص که مقدار نمونه زیر 50 میکرولیتر است با آزمایشگاه تماس حاصل فرمایید. • یک عدد DVD خام به همراه نمونه تحویل آزمایشگاه گردد. • در آزمونZeta تنظیم PH باید توسط متقاضی صورت گرفته باشد و برای نمونه های پودری فقط کلوئیدآماده می شود و تنظیم PH صورت نمی گیرد . • شرایط ایمنی خاص (تشعشع، اشتعال و موارد بیماری زا ) درصورت وجود در قسمت توضیحات ذکر گردد.. • برای افزایش کیفیت خدمات در صورت وجود شرایط آماده سازی خاص، حتما در قسمت مربوطه توضیحات کامل داده شود. • برای نمونه هایی که دیسپرسانت آب و الکل است ، آزمون DLSقابل انجام می باشد و برای نمونه هایی که دیسپرسانت آب است ، آزمون zeta قابل انجام می باشد . • درصورت عدم تکمیل پارامترهای خواسته شده در فرم توسط متقاضی، این داده ها توسط آزمایشگاه تعیین میگردد و متقاضی حق اعتراضی نخواهد داشت. • ارسال نمونه به آزمایشگاه و انجام آزمون، منوط به پرداخت نهایی وجه آزمون می باشد. • پس از انجام آزمون آزمایشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال نمونه ها ندارد. • در صورتیکه تسویه حساب آنالیز انجام نشود، نگهداری نمونه های دریافتی حداکثر یک ماه می باشد و بعد از آن نمونه ها امحا خواهند شد . • حداکثر مسئولیت مالی آزمایشگاه در قبال نگهداری از نمونه های تحویل گرفته شده به میزان هزینه آنالیز می باشد . • برای پتانسیل زتا دمای آزمایش مابین 10 الی 60 درجه سلسیوس است. • برای آنالیز سایز دما بین 10 الی 115 درجه سلسیوس است. • غلظت نمونه بایستی ما بین0.1mg/mL الی40%w/vباشد. • محدوده اندازه گیری سایز بین 0.3 نانو متر تا 10 میکرو متر می‌باشد. • نام دستگاه ZETASIZER ADVANCED LAB BLUE ساخت کمپانیMalvern می‌باشد.
    26