امکان بهره‌مندی از دستگاه آنالیز BET در دانشگاه صنعتی سهند

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۲۳:۱۴ کد : ۶۰ خبر
رییس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی سهند از امکان بهره‌مندی دانشگاهیان از دستگاه آنالیز BET در دانشگاه صنعتی سهند خبر داد.
امکان بهره‌مندی از دستگاه آنالیز BET در دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر عباس جعفری زاد افزود: دستگاه آنالیز BEL SORP MINI با همکاری مشترک مرکز تحقیقات نانو دانشگاه و آزمایشگاه مرکزی در محل آزمایشگاه مرکزی دانشگاه راه‌اندازی و آماده ارائه خدمات به دانشگاهیان است. وی بیان کرد: دستگاه آنالیز سطح BET چندنقطه‌ای، امکان اندازه‌گیری تخلخل‌های میکرو، مزو و ماکرو، اندازه‌گیری سطح ویژه نانو مواد (نانو ذرات، نانو میله‌ها، نانو الیاف و نانو صفحات) برای مواد با سطح ویژه بیش از یک مترمربع بر گرم، اندازه‌گیری سطح ویژه کاتالیزور‌ها و نانو جاذب‌ها اندازه‌گیری شکل درصد تخلخل‌های باز مواد متخلخل اندازه‌گیری شکل و اندازه تخلخل‌ها اندازه تخلخل بین ۰.۵ نا ۲۰۰ نانومتر اندازه متوسط ذرات را دارد. رییس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی سهند بابیان اینکه ابزار و تکنیک BET به‌طور گسترده در تحقیقات و محیط‌های صنعتی برای مشخصه گیری مجموعه گسترده‌ای از مواد و بهینه‌سازی عملکرد آن‌ها در کاربردهای متنوع به‌ویژه اندازه‌گیری سطح ویژه، تخلخل سنجی، اندازه ذرات و سطح حفرات استفاده می‌شود، اظهار کرد: آنالیز BET یک روش آنالیز فیزیکی برای بررسی جذب مولکول‌های گاز روی سطح جامد است و با اندازه‌گیری میزان گاز جذب‌شده روی سطح می‌توان میزان سطح ماده را اندازه‌گیری کرد.