پروژه کارشناسی

اطلاعیه پروژه کارشناسی (راهنمای دریافت نمره و تمدید پروژه)

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۲ کد : ۴۴۰ اطلاعیه مهم
قابل توجه دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی برق که درس پروژه کارشناسی را اخذ کرده اند.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی برق که درس پروژه کارشناسی را اخذ کرده اند:

• فرم های تعریف پروژه را پس از تکمیل توسط دانشجو و استاد راهنما به دفتر دانشکده تحویل دهید.
  • برای تحویل فایل های پروژه خود به مسئول کمیته پروژه، به ترتیب مراحل زیر را طی نمایید:

1) اخذ نمره از استاد راهنمای درس پروژه و ثبت نمره توسط ایشان در فرم ارزیابی مربوطه

2) ارسال موارد زیر به آدری eebsprojects@gmail.com

• نام و نام خانوادگی
  • شماره دانشجویی
  • عنوان پروژه
  • استاد راهنما
  • ضمیمه کردن فایل های WORD و PDF

3) دریافت پاسخ مسئول کمیته پروژه از طریق ایمیل و مراحعه حضوری در تاریخ ذکر شده در متن ایمیل (از مراجعه بدون هماهنگی و بدون طی مراحل بالا خودداری فرمایید)

• برای تمدید پروژه نیز پس از تکمیل فرم تمدید پروژه توسط دانشجو و استاد راهنما، از طریق ایمیل معرفی شده درخواست خود را مطرح نمایید تا زمان مراجعه حضوری در پاسخ به ایمیل شما، تعیین و به اطلاع شما رسانده شود.

با تشکر

مسئول کمیته پروژه دانشکده