فرم تعیین گرایش دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۴۰۰

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۷ کد : ۷۸ آموزشی اطلاعیه مهم
از دانشجویان محترم کارشناسی ورودی ۱۴۰۰ رشته مهندسی برق درخواست می‌گردد تا در اسرع وقت (نهایتاً تا ۳۰ آذرماه)، نسبت به تکمیل و ارسال لیست اولویت‌های تعیین گرایش اقدام نمایند.

از دانشجویان محترم کارشناسی ورودی 1400 رشته مهندسی برق درخواست می‌گردد تا در اسرع وقت (نهایتاً تا 30 آذرماه)، نسبت به تکمیل و ارسال لیست اولویت‌های تعیین گرایش اقدام نمایند.

* توجه: باتـوجـه به اینکه ظرفیـت گـرایش‌ها محـدود می‌باشد، لذا دانشکده در تعیین گرایش دانشجویان، معدل کل دروس گذرانده شده دانشجو را تا پایان ترم پنجم مد نظر قرار خواهد داد. لازم به توضیح است که بعد از اعلام نتایج تعیین گرایش دانشجویان، تغییر گرایش ممنوع بوده و گرایش اعلام شده دانشجو غیرقابل تغییر خواهد بود.

آخرین مهلت تحویل و یا ارسال فرم به دانشکده: مورخ 1402/09/30 می‌باشد.

توضیح اینکه دانشجویان محترم به سه روش ذیل می توانند فرم تکمیل شده خود را به دانشکده تحویل دهند.

1- تحویل حضوری فرم به آموزش (دفتر) دانشکده

2- تکمیل و ارسال فرم به ایمیل office-ee@sut.ac.ir