نشست اعضای هسته گزینش دانشگاه صنعتی سهند با ریاست دانشگاه

نشست اعضای هسته گزینش دانشگاه صنعتی سهند با ریاست دانشگاه

در آستانه فرا رسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران و به مناسبت سالگرد صدور فرمان حضرت امام خمینی(ره) در امر گزینش، نشست اعضاء هسته گزینش دانشگاه‌ صنعتی سهند با ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این دیدار که روز دوشنبه برابر با ۹ بهمن ماه و با حضور مدیر حراست دانشگاه انجام شد، دکتر فاتحی فر ریاست دانشگاه در سخنانی بر کارکرد مهم و تاثیر گذار گزینش در حفظ و حراست از مصالح نظام اسلامی و منافع سازمانی تأکید نمود. ایشان در ادامه بر لزوم حمایت از هسته گزینش اشاره نموده و آماده شدن ساختمان جدید گزینش و ارتقاء جایگاه سازمانی و استقرار پست های سازمانی را در این راستا برشمرد.

سرپرست هسته گزینش دانشگاه نیز با ارائه گزارشی از عملکرد هسته گزینش در سال جاری و اعلام برنامه های آتی، نکاتی را در مورد تسهیل در روند بررسی پرونده ها بیان نمود.در پایان جلسه، با اهداء لوح تقدیری از زحمات اعضاء هسته گزینش تقدیر صورت گرفت.