ملاقات اعضای هسته گزینش کارکنان دانشگاه صنعتی سهند با ریاست دانشگاه هنر اسلامی تبریز

دیدار اعضای هسته گزینش با جناب آقای دکتر سجاد پاکزاد ریاست محترم دانشگاه هنر اسلامی تبریز روز چهارشنبه 20 تیرماه در محل دفتر ریاست این دانشگاه برگزار شد. در این جلسه صمیمی، آقای دکتر پاکزاد با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری ماه محرم الحرام و گرامیداشت یاد و خاطره رئیس جمهور شهید و شهدای خدمت، از زحمات اعضای هسته گزینش تشکر نموده و افزود: نگاه امروز این مجموعه به مقوله گزینش، نگاهی مثبت و حائز اهمیت می باشد. ایشان بدنه کارکنان دانشگاه هنر اسلامی را مومن و معتقد به مبانی دینی و انقلابی دانست و بیان داشت: جذب و بکارگیری اکثر کارکنان با استفاده از ظرفیت نهادهای دینی و ارزشی بوده و این امر باعث ایجاد محیط معنوی و ارزشمند در دانشگاه شده است. ایشان در خاتمه آمادگی دانشگاه را برای برگزاری برنامه های آموزشی و میزبانی از نشست های گزینشی اعلام نمود.

در ابتدای این دیدار پورعباسعلی رئیس هسته گزینش دانشگاه صنعتی سهند با اشاره به رسالت های اصلی گزینش، احراز صلاحیت های عمومی کارکنان در مراحل مختلف را به منظور ایجاد محیطی سالم و امن برای دانشگاهیان از اولویت های این بخش عنوان کرد. در ادامه گزارشی از اقدامات انجام یافته و همچنین برنامه های آتی ارائه شد. همچنین در بخش دیگری از این ملاقات، با آقای بابایی مدیر محترم منابع انسانی این دانشگاه نیز جلسه ای ترتیب یافت و در مورد اقدامات جاری در خصوص پرونده ها و برنامه های در دست اقدام بحث و تبادل نظر به عمل آمد.