شصت و دومین سال جایزه ملی البرز (نوبل ایرانی)

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۰:۵۹ کد : ۵۵۱ نوبل ایرانی
میلاد بابازاده ممقانی دانشجوی دکتری رشته مهندسی پلیمر موفق شد جایزه علمی نخبگان کشوری البرز ۱۴۰۳ (نوبل ایرانی) را از آن خود کند.
شصت و دومین سال جایزه ملی البرز  (نوبل ایرانی)

در همایش ملی شصت و دومین سال جایزه ملی البرز (نوبل ایرانی) که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما و با حضور مقامات علمی و مسئولین کشوری از جمله وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و قائم مقام بنیاد ملی  نخبگان برگزار شد. از 2500 نفر برتر، در بخش نخبگان از  دانشجوی برگزیده  دانشگاه صنعتی سهند آقای میلاد بابازاده ممقانی دانشجوی مقطع دکتری رشته مهندسی پلیمر تجلیل به‌عمل آمد.

از اهم سوابق علمی و افتخارات وی می‌توان به برگزیده جایزه دوسالانه موسس دانشگاه، کسب عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه، دانش آموخته برتر کشوری در رشته مهندسی پلیمر، برگزیده چند طرح بنیاد ملی نخبگان و عضو استعداد درخشان، دارای  مقاله علمی پژوهشی و داور علمی در مجلات معتبر علمی و بین المللی، همکار 5 طرح پژوهشی ملی و بین‌المللی و دانشجوی برتر آموزشی و فعال فرهنگی اشاره کرد.