جمعه، 19 خرداد 1402 پرچم ایران تماس با ما نقشه سایت صفحه اصلی English  
 
 
 
 r Skip Navigation Links
صفحه نخست
افراد
معرفی دانشگاه
راهنمای تلفن
فصلنامه دانشگاه
ارتباط با مسئولین
پست الکترونیکی
تماس با ما
جستجو
l 
 

     
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه صنعتی سهند با شرکت گاز استان آذربایجان شرقی

 تاريخ: 30/09/01

http://sut.ac.ir/main/Articles/2847/7.jpg

شرکت گاز استان آذربایجان شرقی و دانشگاه صنعتی سهند در راستای تعاملات علمی، پژوهشی و آموزشی تفاهم نامه همکاری امضاء نمودند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی در جلسه مشترکی که با حضور اعضای شورای پژوهش شرکت گاز و دانشگاه صنعتی سهند، پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد، گفت: امروزه تعامل دانشگاه و صنعت یکی از مهمترین ارکان کارآمدی و پیشرفت در کشورهای توسعه یافته می باشد که با برقراری ارتباطات نظام مند فی مابین، زمینه ارتقای توانمندی ها و بکارگیری روش های نوین اجرایی را فراهم می سازد.

مهندس نادر کمالی افزود: خوشبختانه سیاست های دولت در حوزه پژوهش مبتنی بر بهره گیری از تمامی ظرفیت های علمی و ایده های نوین دانشگاهی در ارتقای کمی و کیفی خدمات می باشد. وی با اشاره به اینکه صنایعی همچون نیروگاه تبریز روزانه 5 میلیون متر مکعب با هزینه 2 میلیون دلار گاز مصرف می کنند بر لزوم حوزه نوآوری و فناوری جهت افزایش ارزش افزوده این ماده ارزشمند و خودداری از استفاده این نعمت خدادادی فقط در جهت گرمایش تاکید کردند.

در ادامه مهندس سخندانی رئیس پژوهش شرکت گاز استان با تشریح جزئیات تفاهم نامه همکاری مشترک، گفت: این تفاهم‌نامه به منظور ایجاد و گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی و با رویکرد ارتقای دانش محوری در منابع انسانی منعقد شده است. وی گفت: اجرای پروژه‌های تحقیقاتی کاربردی، آینده نگر و نیاز محور مورد نیاز شرکت بر اساس ضوابط موجود، حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی در راستای نیازهای تحقیقاتی و ارائه مشاوره در مورد مشکلات و معضلات شرکت توسط اعضای هیات علمی دانشگاه از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.

رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز ضمن قدردانی از شرکت گاز استان آذربایجان شرقی جهت فراهم نمودن بستری در راستای انجام تعاملات مشترک برای کاهش مشکلات پیش روی صنعت گاز گفت: تعامل میان سازمانهای استان و جایگزین کردن روحیه کار مشترک و هم افزایی ایده ها و ظرفیت ها بجای رقابتی کردن تحقیقات تنها راه برون رفت از مشکلات بخش صنعت می باشد. دکتر اسماعیل فاتحی فر در ادامه افزود: دانشگاه صنعتی سهند با توجه به داشتن پژوهشکده ها، مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان واقع در مرکز رشد و انجام پروژه های متعدد در حوزه نفت، گاز و انرژی از آمادگی این دانشگاه در جهت رفع نیازهای استان و کشور خبر داد. ایشان 2 چالش محوری پیش روی صنعت گاز شامل الف) جراحی مشکل مازوت در صنعت پالایش و نیروگاه و ب) ذخیره سازی گاز طبیعی را مطرح و بر وجود پتانسیل های فراوان دانشگاه صنعتی سهند در حل این چالش ها تاکید نمودند.

در انتهای مراسم تفاهم نامه مشترک بین شرکت گاز استان آذربایجان شرقی با دانشگاه صنعتی سهند، پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز امضا گردید.


http://sut.ac.ir/main/Articles/2847/1.jpg
 
http://sut.ac.ir/main/Articles/2847/3.jpg

http://sut.ac.ir/main/Articles/2847/4.jpg

 
http://sut.ac.ir/main/Articles/2847/5.jpg
 
http://sut.ac.ir/main/Articles/2847/6.jpg

http://sut.ac.ir/main/Articles/2847/7.jpg
 
http://sut.ac.ir/main/Articles/2847/8.jpg
 
http://sut.ac.ir/main/Articles/2847/9.jpg


 امکانات
     

 
درج در سايت توسط : اداره روابط عمومی
       

  شهر جدید سهند، پردیس دانشگاه صنعتی سهند،

 
ساختمان شهید رجایی، طبقه دوم، روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند              

راهنمای تلفن
| پست الکترونیک | تماس با ما

ط
راحی و پشتیبانی :  واحد رسانه روابط عمومی دانشگاه