شروع کلاس های تابستانی

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند تاریخ شروع کلاس های مجازی تابستان دانشکده مهندسی پزشکی متعاقبا در سامانه sess اطلاع رسانی خواهد شد.

جلسه دفاع پایان نامه خانم کیمیا مرتضوی

جلسه دفاع پایان نامه خانم کیمیا مرتضوی، تحت عنوان: "شبیه سازی همودینامیکی انقباض بطن قلب جنین" با راهنمایی سرکار خانم دکتر هانیه نیرومند ، بدینوسیله جهت حضور در جلسه دفاع نهایی پاپان نامه دانشجوی مذکور که رأس ساعت ۰۹:۰۰ روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۰۸ در دانشکده مهندسی پزشکی(سالن سمینار) برگزار خواهد شد، حضور به هم رسانید.

تبریک روز معلم

روز معلم فرصتی است که صادقانه مراتب احترام و ارادت خود را به ساحت این بزرگواران تقدیم کنیم. روزتان مبارک و عمرتان پر برکت.

معرفی استاد نمونه کشوری در سال ۱۴۰۳

جناب آقای دکتر فرزان قالیچی عضو محترم هیات علمی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی سهند تبریز با کمال مسرت، انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان استاد نمونه کشوری در سال ۱۴۰۳ که نشان از درایت و تلاش شما در عرصه آموزش و پژوهش است را محضر شما و جامعه دانشگاه صنعتی سهند صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و برای شما آرزوی موفقیت، سربلندی و توفیقات روز افزون از خداوند منان خواستاریم.