انتخاب واحد استاد راهنمای دانشجویان مقطع ارشد ورودی سال ۱۴۰۱

اطلاعیه شماره ۳ انتخاب واحد استاد راهنمای دانشجویان مقطع ارشد ورودی سال ۱۴۰۱

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی سال ۱۴۰۱
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۸ کد : ۵۶۶ آموزشی

پیرو اطلاعیه های شماره ۱ و ۲ براساس مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی مواد دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی سال ۱۴۰۱ که اسامی آن ها در جدول ۱ درج شده است حداکثر تا ۱۵ خرداد ماه فرصت دارند نسبت به تصویب عنوان پایان نامه خود اقدام نمایند. دانشجویانی که اسامی آن ها در جدول ۲ درج شده است حداکثر تا ۱۵ خرداد ماه فرصت دارند نسبت به انتخاب استاد راهنما و تصویب عنوان سمینار و پایان نامه خود اقدام نمایند. اسامی اساتیدی که  در این مرحله در هر گرایش دارای ظرفیت برای تعریف سمینار و پایان نامه می باشند در ستون سمت چپ جدول ۲ درج شده است.

جدول ۱

گرایش  نام و نام خانوادگی دانشجویان
خوردگی و حفاظت از مواد علیرضا آذری، رسول افهامی، ریحانه رهرون، فرشته بخشنده
شناسایی و انتخاب مواد مهندسی حسین خاموشی پور، محمد حبیب البهی، ساسان ساسانیان، فاطمه سروری