آزمون مصاحبه‌ی حضوری دوره دکتری مهندسی مواد دانشگاه صنعتی سهند سال ۱۴۰۳

اطلاعیه برگزاری آزمون مصاحبه ی حضوری از داوطلبان دوره دکتری مهندسی مواد سال ۱۴۰۳

قابل توجه معرفی شدگان به مصاحبه دکتری ۱۴۰۳ - دانشکده مهندسی مواد
۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۶ کد : ۶۰۵ اطلاعیه‌ها آموزشی

دانشگاه صنعتی سهند

اطلاعیه برگزاری آزمون مصاحبه ی حضوری از داوطلبان دوره دکتری مهندسی مواد سال 1403

به اطلاع داوطلبان عزیز می‌رساند براساس برنامه اعلام شده توسط سازمان سنجش، آزمون مصاحبه‌ی حضوری دوره دکتری مهندسی مواد سال 1403، در روز شنبه مورخ 19 خرداد 1403 از ساعت 9 صبح در دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی سهند برگزار خواهد شد.

از کلیه‌ی داوطلبان عزیز درخواست می شود مطابق توضیحات زیر نسبت به تهیه و ارسال مدارک  ذیل به ایمیل

mat-edu@sut.ac.ir حداکثر تا پایان روز سه شنبه 15 خرداد ماه اقدام نمایند:

الف- فرم تکمیل شده شماره 1 قابل دسترسی از طریق آدرس ذیل :

و یا

لینک دانلود

لازم است جدول مربوط به پیشنهاد موضوع تخصصی و نام استاد در فرم شماره 1 مطابق اطلاعات مندرج در جدول الف با توجه به زمینه های پژوهشی مورد علاقه داوطبین تکمیل شود. لازم است داوطلبین گرامی دقت کافی در انتخاب استاد راهنما را بعمل آورند ترتیب اولویت اعلامی از سوی داوطلبین در صورت قبولی در دانشگاه، قابل تغییر نخواهد بود.

ب- فایل پاورپوینت حاوی اطلاعات و مشخصات زیر:

1. فایل پاورپوینت باید به زبان فارسی حداکثر در 5 اسلاید تهیه شود.
  2. اسلاید اول باید به ترتیب شامل: مشخصات داوطلب، دانشگاههای محل تحصیل قبلی با ذکر رشته های تحصیلی، معدل دوره‌های تحصیلی، استان و شهر محل سکونت باشد.
  3. اسلاید دوم باید شامل: الف) کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون (نمره خام و تراز) و (ب) کارنامه انتخاب رشته (اولویت¬های انتخاب دانشگاه) باشد.
  4. سه اسلاید بعدی باید شامل: عنوان پایان‌نامه کارشناسی ارشد، مواد و روش تحقیق، مهمترین نتایج پایان نامه، مقالات علمی-پژوهشی و دیگر دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاهی باشد.
  5. فایل پاورپوینت ارسالی بایستی با فرمت PDF  و با اسم لاتین داوطلب باشد.
  6. توصیه می شود برای احتیاط داوطلبین یک نسخه از فایل پاورپوینت را در روز مصاحبه به همراه خود داشته باشند.

ج- تصویر

1. کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون (نمره خام و تراز)
  2. کارنامه انتخاب رشته (اولویت­های انتخاب دانشگاه)

جدول الف: اساتید پذیرنده دانشجوی دکتری به ترتیب الفبا و زمینه­ های موضوعی

نام استاد

موضوعات تخصصی (زمینه های پژوهشی)

دکتر مازیار آزادبه

1- متالورژی پودر Powder Metallurgy

2- متالورژی فلزات سبک Metallurgy of light metals

3- مهندسی سطح و خوردگی Surface Engineering and Corrosion

دکتر مهدی اجاقی

1- استخراج فلزات غیرآهنی به روش هیدروالکترومتالورژی

2- شبیه سازی فرآیندهای متالورژی استخراجی

دکتر محمدرضا اطمینان ‌فر

1- بیو مواد (ساخت داربست، اصلاح سطح، دارورسانی هدفمند و حسگرهای زیستی)

2- پوششهای کامپوزیتی و چندلایه مقاوم به خوردگی

3- حسگرهای الکتروشیمیایی

دکتر بیت اله اقبالی

1- فولادهای پیشرفته و آلیاژهای غیرآهنی

2- کامپوزیتهای زمینه فلزی و مواد بالک نانوساختار

3- متالورژی تغییر شکل گرم فلزات و آلیاژها

دکتر علیرضا اکبری

1- آلیاژهای آنتروپی بالا- فرآوری و خواص مکانیکی

2- مهندسی سطح آلیاژهای نوظهور

3- آلیاژهای دندانی (آمالگامها و ایمپلنت­ها)

دکتر رضا توانگر

1- خواص فیزیکی-مکانیکی مواد

2- جنبه های مکانیکی خوردگی

3- فرآیندهای شکل دهی و اتصال مواد

دکتر حبیب

حامدزرگری

1- ساخت افزایشی با روش های ذوبی (DED-AM)

2- شبیه سازی فرآیندهای جوشکاری ذوبی و ساخت افزایشی (GMAW-GTAW-LW)

3-  جوشکاری، آلیاژسازی موضعی و مهندسی ریزساختار  به کمک سیم سرد (CW)

دکتر توحید سعید

1- جوشکاری فراصوتی (آلتراسونیک)

2- فرآیند ساخت افزایش قوس سیمی ( WAAM)

3- ایجاد روکش آلیاژ آنتروپی بالا با فرآیندهای جوشکاری قوسی و بهبود عملکرد سطح

دکتر سهیل مهدوی

1- ذخیره و تبدیل انرژی

2- مهندسی سطح

3- خوردگی و سایش

توضیح:

• شایان ذکر است بعد از قبولی نهایی داوطلب، استاد راهنمای قطعی ایشان با در نظر گرفتن اولویتهای پیشنهادی داوطلب، براساس نظر دانشکده نهایی خواهد شد.
  • همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر از سوابق علمی و پژوهشی اساتید دانشکده مهندسی مواد می توانید به لینک

مراجعه نمایید.

• مهم: داوطلبان محترم توجه داشته باشند که طبق قوانین و مقررات آموزشی دوره دکتری، متعهد خواهند بود در صورت پذیرفته شده در این دوره، در تمام مدت تحصیل به صورت تمام وقت در دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی سهند حضور داشته باشند و در صورت اشتغال دولتی یا غیردولتی باید نسبت به اخذ مرخصی و یا ماموریت تحصیلی از محل کار اقدام نمایند.

توجه:

• بقیه مدارک و مستندات مربوط به فرم شماره 1  روز مصاحبه تحویل گرفته خواهد شد.
  • همچنین نظر به محرمانه بودن توصیه نامه‌ها، داوطلبان باید توصیه نامه‌ها را در پاکتهای مهمور شده روز مصاحبه تحویل دهند و یا  اینکه داوطلب از اساتید صادر کننده توصیه نامه درخواست نماید که توصیه نامه را استاد مربوطه شخصاً به آدرس ایمیل mat-edu@sut.ac.ir ارسال کند. در غیر اینصورت امتیازی به توصیه نامه لحاظ نخواهد شد.
  • جدول زمان بندی انجام مصاحبه از هر داوطلب، متعاقبا در سایت دانشکده مهندسی مواد اعلام خواهد شد. لذا از کلیه داوطلبان عزیز درخواست می شود در وقت مقرر در دانشکده مهندسی مواد حضور داشته باشند.
  • از داوطلبان عزیز درخواست می شود تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 16 خرداد حضور خود را در جلسه مصاحبه با شماره تلفن 04133459431 (خانم صلحی) اعلام نمایند.
  • ضمنا در صورت داشتن هرگونه سوال می‌توانید در وقت اداری از ساعت 9  تا  15 با شماره تلفن های:  04133459458 (آقای شاه پسند)  و 04133459431 (خانم صلحی) تماس حاصل نمایید.

آدرس محل مصاحبه: تبریز شهر  سهند دانشگاه صنعتی سهند ساختمان شهید مطهری طبقه سوم - دانشکده مهندسی مواد

با آرزوی توفیق الهی

دانشکده مهندسی مواد

دانشگاه صنعتی سهند