اطلاعیه مصاحبه داوطلبان آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشکده مهندسی مکانیک

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۹:۳۰ کد : ۶۱۷ اطلاعیه های مهم

داوطلبان محترمی که در آزمون دکتری سال جاری رشته مهندسی مکانیک، کد رشته محل های این دانشگاه را انتخاب نموده و قصد شرکت در مصاحبه این دانشگاه را دارند به منظور آشنایی با فرایند مصاحبه و اقدامات مورد نیاز به دقت اطلاعیه حاضر را مطالعه فرمایند.

فرایند ثبت نام:

اطلاعیه ثبت نام مصاحبه آزمون ورودی دوره دکتریPh.D سال ۱۴۰۳ (sut.ac.ir)

در همین راستا دانشکده مهندسی مکانیک در روزهای شنبه و یکشنبه (ساعت ۹ تا ۱۵) اقدام به مصاحبه در هر سه گرایش مهندسی مکانیک خواهد کرد.
لازم به ذکر است داوطلبان محترم در ساعت ۹ صبح روزهای شنبه و یکشنبه 19 و 20 خرداد در دانشکده حضور بعمل رسانند و در بدو ورود به دانشکده به دفتر دانشکده مهندسی مکانیک واقع در طبقه دوم ساختمان خواجه نصیر مراجعه فرمایند. همچنین، لازم است داوطلبان پیش از تکمیل فرمها، به صفحات پژوهشی اساتید دانشکده (اعضای هیئت علمی (sut.ac.ir)) مراجعه و نسبت به انتخاب اولویت اساتید اقدام فرمایند.