کسب رتبه سوم رویداد ملی روشنا در بخش «ورود به عرصه فناوری و نوآوری» توسط تیم تحقیقاتی جناب آقای دکتر امین ترقی (اعضای انجمن علمی مهندسی مکانیک)

۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۰ کد : ۶۴۷ اخبار دانشکده

در این رقابت، آقایان اصغر پیغمبردوست، اتابک دوبختی و مهدی جعفرزاده از دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشکده مهندسی مکانیک با راهنمایی آقای دکتر امین ترقی طرح آبیاری بوم یکپارچه را ارائه کرده بودند که این طرح حائز رتبه سوم کشوری شده است. دستگاه ساخته شده در این طرح، با مزیت جمع‌شوندگی و قابل‌حمل بودن می‌تواند در چندین زمین کشاورزی کار کند و در زمین‌های شیب‌دار هم کارساز است.  شیوه آبیاری در این دستگاه تحت‌فشار است و ضمن افزایش راندمان و امکان استفاده از کود، به دلیل طراحی خاص، قیمت ارزان‌تری نسبت به دیگر دستگاه‌ها دارد و قیمت آن معادل یک‌سوم مشابه خارجی است.