انتصاب رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی سهند

۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۰ کد : ۶۷۵ اخبار دانشکده اطلاعیه های مهم
انتصاب رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر اسماعیل فاتحی فر رئیس دانشگاه صنعتی سهند در حکمی دکتر محمد گوهرخواه را به‌عنوان رئیس جدید دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه منصوب کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند در آیین تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی مکانیک با اشاره به اقدامات  انجام یافته در حوزه پژوهش و زیرساختی دانشکده مکانیک گفت: مجوز پژوهشکده برای این دانشکده صادر شده است و دانشکده مکانیک می تواند در حوزه خودرو و دیگر حوزه ها برندسازی کرده و درآمد اختصاصی خوبی برای دانشکده کسب کند.
دکتر فاتحی فر با اشاره به آغاز فعالیت مرکز نوآوری گیربکس در این دانشگاه افزود: دو عدد گیربکس با تکنولوژی بالا طراحی شده است  و به زودی به مرحله تولید خواهد رسید.
همچنین رئیس دانشگاه صنعتی سهند در لوحی جداگانه از خدمات دکتر سیامک حسین پور ، رئیس سابق دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه، در مدت‌زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.