برگزاری کارگاه آشنایی با پایگاه‌های اطلاعاتی علمی در دانشگاه صنعتی سهند

۲۲ دی ۱۴۰۲ | ۲۳:۳۶ کد : ۳۳۵ عمومی
کارگاه تخصصی آشنایی با پایگاه‌های اطلاعاتی و شیوه‌های دسترسی به منابع معتبر علمی در دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، رییس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تأمین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند گفت: این کارگاه با هدف توسعه و بهبود استفاده از پایگاههای اطلاعاتی، پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی، افزایش سواد اطلاعاتی دانشجویان در دانشگاه برگزار شد.
حسین عاطفی افزود: در این کارگاه تخصصی که با حضور بیش از 85 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد ضمن آشنایی با پایگاه‌های اطلاعاتی، شیوه‌های دسترسی و بهره مندی از منابع معتبر علمی بیان شد.
وی خاطر نشان کرد: به منظور سهولت در انجام تحقیقات و پژوهش توسط دانشگاهیان، دسترسی لازم برای استفاده از منابع معتبر علمی توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه فراهم شده است.

در کانال ایتای دانشگاه صنعتی سهند ما را دنبال کنید.

6598d2caafedf-photo8917642704.jpg