نتایج کمسیون مواردخاص دانشجویان مشروطی سه ترم و بیش از سه ترم و اتمام سنوات مقطع کارشناسی۱-۱۴۰۲

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۵ کد : ۵۵۴ اطلاعیه ها

نتایج کمسیون مواردخاص دانشجویان مشروطی سه ترم و بیش از سه ترم و اتمام سنوات مقطع کارشناسی دانشکده آموزشهای الکترونیکی در نیمسال 1-1402 به شرح ذیل می باشد.

**لازم به ذکر است آن دسته از دانشجویان که ارجاع به کمسیون استانی گردیده اند در اسرع وقت نسبت به ثبت نام در سامانه سجّاد به نشانی https://portal.saorg.ir و درخواست مجوز ادامه تحصیل(دانشجویان مشروطی) و اتمام سنوات(دانشجویان اتمام سنوات) اقدام نمایند ، بدیهی است آن دسته از دانشجویان که در ترم جاری انتخاب واحد دارند می بایست نسبت به ارسال تعهد درخصوص ادامه تحصیل به صورت مشروط تا زمان اخذ حکم از کمسیون استانی به کارشناسان دانشکده مربوطه ارسال نمایند.

#نتایج_کمسیون_موارد_خاص
#سامانه_سجّاد
#دانشجویان_مشروطی
#اتمام_سنوات