انتخاب حوزه امتحانی آزمون های پایانترم نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد

۰۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۱ کد : ۵۹۸ اطلاعیه ها

اطلاعیه شماره (۲) در خصوص انتخاب حوزه امتحانی آزمون های پایانترم نیمسال دوم 1403-1402 مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد

لطفاً با توجه به فایل راهنمای تصویری نسبت به تکمیل و پرداخت حوزه امتحانی خود اقدام کرده و به موارد ذکر شده توجه کافی داشته باشید:

1. انتخاب محل آزمون منوط به ثبت نام نهایی در سامانه سس و پرداخت هزینه تمامی دروس نظری مذکور است.

2. هزینه شرکت در امتحانات حوزه های تهران و شیراز برای هر درس، مبلغ 2/300/000ریال (دویست و ده هزار تومان) بوده و برای تبریز رایگان است.

3.از دانشجویان گرامی درخواست می شود هر چه سریعتر نسبت به تکمیل فرآیند تعیین حوزه های امتحانی و پرداخت هزینه خود اقدام نموده و به زمانهای پایانی موکول ننمایند.

5.برای شرکت در آزمون می بایست هزینه تمامی امتحانات از طریق سامانه سس پرداخت گردد و بدیهی است درصورت عدم پرداخت دانشجو نمی تواند کارت ورود به جلسه خود را دریافت کنند و در لیست دانشجویان امتحانی آن حوزه قرار نخواهند گرفت.

6.به همراه داشتن کارت آزمون ، کارت دانشجویی درکلیه امتحانات الزامی می باشد. درغیراینصورت از شرکت در جلسه امتحان جلوگیری خواهد شد ، کارت ورود به جلسه از طریق سامانه آموزشی sess قابل اخذ می باشد.

دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه صنعتی سهند

#تعیین_حوزه_نهایی