انتشار مقالات اساتید دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی سهند در مجلات معتبر بین‌المللی

۰۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۶ کد : ۶۳ اخبار پژوهشی
مقالات اساتید دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی سهند در مجلات معتبر بین‌المللی انتشار و موردپذیرش قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، مقاله پژوهشی آقای دکتر مرتضی زارع اسکویی عضو هیئت‌علمی گروه قدرت دانشکده مهندسی برق با عنوان Flexibility Enhancement of Multi-District Discos Considering a Trade-Off between Congestion and Extractable Reserve Capacity from Virtual Energy Storage Systems در مجله Applied Energy به چاپ رسیده است.
این مجله با ضریب تأثیر 11/2 و چارک Q1 در دسته‌بندی مجلات نمایه شده در JCR قرار دارد.

همچنین مقاله پژوهشی سرکار خانم دکتر آرزو جهانی عضو هیئت‌علمی گروه کامپیوتر دانشکده مهندسی برق با عنوان Short-term load forecasting for microgrid energy management system using hybrid SPM-LSTM در مجله Sustainable Cities and Society موردپذیرش قرارگرفته است.
این مجله با ضریب تأثیر 11/7 و چارک Q1 در دسته‌بندی مجلات نمایه شده در JCR قرار دارد.