فراخوان پذیرش دانشجوی دوره دکتری تخصصی بدون آزمون سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳

۱۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۷ کد : ۴۵۷ استعدادهای درخشان
دانشگاه صنعتی سهند در راستای تحقق رسالت خود مبنی بر گسترش دوره های تحصیلات تکمیلی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ بر اساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری (ابلاغیه شماره ۳۰۷۸۶۲/۲ مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و دستورالعمل اجرایی مصوب دانشگاه صنعتی سهند، در تمامی رشته –گرایش های دوره دکتری دانشگاه صنعتی سهند که در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دارای ظرفیت پذیرش روزانه از طریق کنکور دکتری هستند، از بین دانشجویان و دانش آموختگان واجد شرایطی که در دوره کارشناسی ارشد طبق قانون سنجش و پذیرش پذیرفته شده اند، دانشجوی دکتری می پذیرد. مهلت شرکت در این فراخوان، حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ می باشد. علاقه مندان برای کسب اطلاعات تکمیلی و دریافت فرم های ثبت نام به پیوست اطلاعیه مراجعه فرمایند.