مراسم بازنشستگی و قدردانی از زحمات همکار محترم جناب آقای عباس علیزاده

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۱ کد : ۴۶۷ اخبار دانشکده
روز یکشنبه ۲۰ اسفندماه سال ۱۴۰۲، مراسم تکریم همکار ارجمند جناب آقای عباس علیزاده کارشناس محترم آزمایشگاههای فیزیک دانشکده علوم پایه که بعد از ۳۰ سال خدمت صادقانه به افتخار بازنشستگی نائل شدند با حضور مسئولان، اعضای هیأت علمی و جمعی دیگر از همکاران دانشکده در محل دانشکده علوم پایه برگزار گردید،.
مراسم بازنشستگی و قدردانی از زحمات همکار محترم جناب آقای عباس علیزاده

چه با شکوه هستند آن عزیزانی که در کمال صداقت و درستکاری، بیش از سی سال از بهترین سال های عمر خود را در سنگر خدمت گذراندند و در جهت تحقق اهداف سازمانی، خالصانه از هیچ کوششی دریغ نکردند و با توکل به خدای مهربانی ها، در کنار سایر همکاران پرتلاش خود، واژه ارزشمند ایثار را به تصویر کشیدند و اینک با کوله باری از تجربه فرصت خدمت را به دیگران می سپارند.
جناب آقای عباس علیزاده اکنون که به افتخار بازنشستگی نایل آمده اید، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات بی دریغ و تلاش های ارزشمند جنابعالی در طول مدت خدمت، از درگاه احدیت، ایام بازنشستگی توام با سعادت و موفقیت را  برای شما و خانواده محترمتان مسئلت داریم. امید است در پرتو عنایات حق، همواره در کلیه مراحل زندگی موفق، سلامت و شادکام باشید.