آغاز فصل نوین همکاری میان دانشگاه صنعتی تبریز و هلدینگ شیرین وطن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی تبریز،
رئیس دانشگاه صنعتی تبریز، در این نشست با تأکید بر نقشآفرینی دانشگاه در پاسخ به نیازهای فناورانه صنایع، اعلام کرد: راهاندازی واحد تحقیق و توسعه (R&D) در همکاری با دانشگاه، از اولویتهای جدی و مورد حمایت ماست و با قدرت پیگیری خواهد شد.
دکتر اسماعیل فاتحیفر، با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ناحیه نوآوری بینالمللی شمالغرب کشور در فضای ۷۵ هکتاری دانشگاه صنعتی تبریز، گفت: این پروژه که با حضور وزیر علوم کلنگزنی شده، نخستین نمونه از نوع خود در کشور است که بستر فعالیت برای شرکتهای داخلی و بینالمللی را بهصورت همزمان فراهم میکند. انتظار میرود با همافزایی مراکز علمی و صنایع بزرگ منطقه، گامهای مؤثری در توسعه فناوری و نوآوری برداشته شود.
وی همچنین با هشدار نسبت به چالشهای اقلیمی و بحران منابع آب، بر لزوم توجه جدی صنعت به ملاحظات محیطزیستی تأکید کرد و افزود: توسعه صنایع باید بر پایه رویکردی پایدار و در چارچوب ظرفیتهای طبیعی کشور صورت گیرد. دانشگاه نیز در این مسیر، با رویکرد جامعهمحور خود آماده تربیت نیروی انسانی متخصص و ارائه راهکارهای علمی به صنایع است.
دکتر فاتحیفر در ادامه با اشاره به تفاهمنامه اخیر دانشگاه با منطقه آزاد ارس، از فرصتهای ویژه همکاری برای شرکتهای دانشبنیان خبر داد و گفت: این شرکتها میتوانند از امتیازاتی همچون معافیتهای مالیاتی بهرهمند شوند. وی همچنین خواستار بازنگری در برخی سیاستهای مالیاتی شد که به گفته وی، با در نظر نگرفتن تورم سالانه، برای بخشهایی از صنعت چالشبرانگیز است.
مهندس بدری، قائممقام مدیرعامل هلدینگ شیرین وطن نیز از برنامههای این مجموعه برای توسعه فعالیتهای بینالمللی و راهاندازی یک مرکز دانشبنیان در دانشگاه خبر داد و گفت: احداث یک مرکز عملیاتی پیشرفته در دانشگاه صنعتی تبریز، از اولویتهای اخوان وطندوست و هلدینگ شیرین وطن است تا از طریق جذب نخبگان و متخصصان، پیوند صنعت و دانشگاه بیش از پیش تقویت شود.
نظر شما :