ضرورت تبیین حقایق تاریخی در خصوص فلسطین توسط دانشگاهیان

۰۷ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۶ کد : ۲۰ اخبار دانشگاه
استاد حوزه و دانشگاه بر ضرورت تبیین و اشاعه حقایق تاریخی فلسطین توسط دانشگاهیان تأکید کرد.
ضرورت تبیین حقایق تاریخی در خصوص فلسطین توسط دانشگاهیان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی نظری در نشستی با دانشگاهیان دانشگاه صنعتی سهند در مورد آخرین تحولات عملیات غرورآفرین طوفان الاقصی و تداوم جنایات رژیم جعلی و کودک کش اسرائیل گفت: مجامع علمی و حوزوی بایستی ضمن اطلاع از حقایق تاریخی در خصوص رژیم صهیونیستی و فلسطین در جامعه آن را اطلاع‌رسانی کنند.

وی از دانشگاهیان خواست با سازمان‌های بین‌المللی مکاتبه لازم انجام شود و با انتشار بیانیه یاور فلسطینیان باشند.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به وقایع اخیر و اقدامات رژیم صهیونیستی از اساتید، کارکنان، دانشجویان، تشکل‌های دانشجویی و انجمن‌های علمی خواست محتوای غنی و متناسب در خصوص فلسطین را تولید و در فضای مجازی منتشر بکنند.

کلید واژه ها: فلسطین معاونت فرهنگی