برگزاری کارگاه آشنایی با پایگاه‌های اطلاعاتی علمی در دانشگاه صنعتی سهند

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۲ کد : ۲۹۳ اخبار دانشگاه
کارگاه تخصصی آشنایی با پایگاه‌های اطلاعاتی و شیوه‌های دسترسی به منابع معتبر علمی در دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد.
برگزاری کارگاه آشنایی با پایگاه‌های اطلاعاتی علمی در دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، رییس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تأمین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند گفت: این کارگاه با هدف توسعه و بهبود استفاده از پایگاههای اطلاعاتی، پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی، افزایش سواد اطلاعاتی دانشجویان در دانشگاه برگزار شد.
حسین عاطفی افزود: در این کارگاه تخصصی که با حضور بیش از 85 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد ضمن آشنایی با پایگاه‌های اطلاعاتی، شیوه‌های دسترسی و بهره مندی از منابع معتبر علمی بیان شد.
وی خاطر نشان کرد: به منظور سهولت در انجام تحقیقات و پژوهش توسط دانشگاهیان، دسترسی لازم برای استفاده از منابع معتبر علمی توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه فراهم شده است.

در کانال ایتای دانشگاه صنعتی سهند ما را دنبال کنید.

کلید واژه ها: کتابخانه پایگاه های اطلاعاتی