طراحی و ساخت دستگاه کشش دومحوره مخصوص بافت‌های نرم توسط اساتید دانشگاه صنعتی سهند

۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۱ کد : ۳۳ اخبار دانشگاه
دستگاه کشش دومحوره مخصوص بافت‌های نرم در دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی سهند طراحی و ساخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سند، این دستگاه قابلیت تعیین خواص مکانیکی مواد نرم از قبیل بافت‌های بیولوژیک، الاستومرها و مواد پلیمری را داراست.
دستگاه دومحوره مخصوص بافت‌های نرم در پژوهش‌ها و تحقیقات حوزه‌های مهندسی بافت، بیو‌مواد و بیوپلیمر کاربرد داشته و همچنین در صنایع مختلف از قبیل تجهیزات پزشکی، نساجی و چرم و صنایع پلیمر مورداستفاده قرار می‌گیرد.
این دستگاه برای نخستین بار در شمال‌غرب کشور توسط آقایان دکتر هادی تقی زاده و ایمان ذوالجناحی اعضای هیئت‌علمی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی سهند طراحی و ساخته‌شده است.

کلید واژه ها: دستگاه مواد بافت مهندسی صنایع دانشگاه دانشگاه صنعتی سهند دانشکده مهندسی پزشکی دستگاه کشش دو محوره