به میزبانی دانشگاه صنعتی سهند؛

برگزاری نشست معاونان دانشجویی منطقه ۳ کشور

۲۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۲ کد : ۳۶۳ اخبار دانشگاه
نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌های منطقه ۲ کشور در سالن شهید رجایی دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد.
برگزاری نشست معاونان دانشجویی منطقه ۳ کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند در این نشست گفت: این نشست با هدف بررسی و جمع بندی پیشنهادهای معاونان دانشجویی دانشگاه‌های منطقه ۳ کشور برای طرح در نشست کشوری معاونان دانشجویی برگزار شده است.
دکتر اطمینان فر افزود: پیشنهاد‌هایی در خصوص بودجه رفاهی دانشجویان و تخصیص به موقع اعتبارات آن، آیین‌نامه‌های شوراها و کمسیون‌های دانشجویی توسط معاونان دانشجویی دانشگاه‌های منطقه ۳ ارائه‌شده است.
در نشست  که معاونان دانشجویی معاونین دانشگاه‌های تبریز، ارومیه، زنجان، هنراسلامی تبریز، صنعتی ارومیه، مراغه، بناب، شهید مدنی آذربایجان حضور داشتند پس از طرح مسائل و مشکلات مختلف حوزه دانشجویی، راهکارهای لازم برای افزایش بودجه های رفاهی، ارتقای سطح سراهای دانشجویی با حمایت خیرین، و رفع مشکلات آیین نامه ها موجود ارایه شد. همچنین بر لزوم ارتقا بودجه تربیت بدنی، توجه بیشتر به مراکز مشاوره، و لزوم توانمندسازی نیروهای معاونت دانشجویی تاکید شد.

در کانال ایتای دانشگاه صنعتی سهند ما را دنبال کنید.