فراخوان جذب نیرو در امور بین‌الملل دانشگاه صنعتی سهند

۱۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۶ کد : ۴۴۶ اداری اطلاعیه مهم
دانشگاه صنعتی سهند برای جذب یک نفر آقا از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های دولتی در رشته‌های فنی و مهندسی، حقوق بین‌الملل (روابط بین‌الملل و همکاری‌های دانشگاهی)، زبان انگلیسی و زبان عربی به‌صورت تمام‌وقت (به‌صورت شرکتی-قانون کار) با شرایط زیر فراخوان داد.

مدارک موردنیاز:
۱.    یک قطعه عکس ۴*۳
۲.    اصل و کپی مدرک تحصیلی
۳.    رزومه کاری و تحصیلی

مهارت‌ها و توانمندی:
۱-    تسلط به امور رایانه با ارائه مدرک از مؤسسات معتبر.
۲-    مهارت‌های گزارش‌نویسی و گزارش دهی (فارسی و انگلیسی) با ارائه مستندات.
۳-    ترجیحاً تسلط به زبان انگلیسی با ارائه مدرک زبان معتبر.
۴-    ترجیحاً تسلط به زبان عربی با ارائه مدرک از مؤسسات معتبر.
۵-    آشنایی با مسائل حقوقی و بین‌المللی دانشگاهی و گذراندن دوره‌های آموزشی مرتبط (تجربه کاری در این مورد امتیاز محسوب می‌شود).
۶-    فراغت از تحصیل از دانشگاه‌های داخل (دولتی) یا دانشگاه‌های خارج از کشور معتبر (گروه الف یا ب مورد تأیید وزارت علوم).
۷-    داشتن سابقه کاری در شرکت‌ها و مؤسسات بین‌المللی امتیاز محسوب می‌شود (با ارائه تأییدیه).
۸-    آشنایی به زبان ترکی استانبولی امتیاز محسوب می‌شود (با ارائه مدارک).

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و تکمیل فرم تقاضا از تاریخ 1403/01/19 لغایت 1403/01/31 به همراه مدارک زیر به آدرس تبریز – شهر جدید سهند – دانشگاه صنعتی سهند- اداره کارگزینی و رفاه مراجعه فرمایند.