هزینه کرد مبتنی بر عملکرد در دانشگاه صنعتی سهند

۲۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۱ کد : ۴۹۷ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه صنعتی سهند بر هزینه کرد به‌صورت بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد تأکید کرد.
هزینه کرد مبتنی بر عملکرد در دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر اسماعیل فاتحی فر در دیدار عیدانه عید فطر و نوروز هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه افزود: در سال جاری بودجه مصوب به هرکدام از دانشکده‌ها تخصیص داده خواهد شد و دانشکده‌ها هرکدام بر اساس برنامه‌های مصوب و هزینه‌های جاری هزینه خواهند کرد.
وی بابیان فواید بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد گفت: در این شیوه بر اساس شرایط و امکانات هر دانشکده در خصوص بودجه خود تصمیم‌گیری خواهد کرد که موجب افزایش بهره‌وری در دانشگاه خواهد شد.
دکتر فاتحی فر با اشاره به پرداخت معوقه حق مسکن کارکنان در آستانه سال نو اظهار کرد: اقدامات لازم برای پرداخت مزایای رفاهی و معیشتی کارکنان برای سال جاری نیز در حال پیگیری است.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند یادآور شد: دانشگاه صنعتی سهند پیشروترین دانشگاه کشور در موضوع واگذاری اراضی به مسکن دانشگاهیان است و تمامی اقدامات لازم از سوی دانشگاه انجام‌شده است و بایستی اعضای هیأت علمی و کارکنان در سامانه طرح ملی نهضت مسکن ثبت‌نام کنند.