برگزاری مراسم چهلم شهدای خدمت در دانشگاه صنعتی سهند

۰۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۴ کد : ۶۶۳ اخبار دانشگاه اخبار مهم
مراسم چهلم شهدای خدمت در دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد.
برگزاری مراسم چهلم شهدای خدمت در دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در غم از دست دادن شهید آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور خستگی‌ناپذیر و مجاهد، شهید آیت‌الله آل هاشم نماینده معزز ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی و امام‌جمعه محبوب تبریز، شهید دکتر امیر عبداللهیان وزیر محترم امور خارجه، شهید دکتر رحمتی استاندار محترم آذربایجان شرقی و خدمه پرواز در مسجد پیامبر اعظم (ص) عزاداری کردند.
دکتر فاتحی فر رئیس دانشگاه صنعتی سهند در این مراسم با اشاره به بر ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیشرو، بر دقت در انتخاب فرد اصلح که بتواند باکیفیت، دقت و سرعت بتواند مشکلات کشور را حل بکند تأکید کرد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه صنعتی  سهند نیز گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات موجب انسجام ملی و تقویت روابط سیاسی می‌شود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شاهدی افزود: رئیس‌جمهور باید ضمن شناسایی نقاط قوت و ضعف‌ها، به‌صورت میدانی در جامعه حضور پیدا کند و به‌صورت واقع‌بینانه تصمیم‌های اولویت‌دار را اخذ کند.
آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی هشتمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، آیت‌الله آل هاشم نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی و امام‌جمعه تبریز، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیس‌جمهور و خدمه بالگرد از سرنشینان بالگرد حامل رئیس‌جمهور بودند که سی‌ام اردیبهشت‌ماه سال جاری براثر سانحه هوایی به شهادت رسیدند.