برگزاری نشست تخصصی هوش مصنوعی و روابط عمومی در دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، رئیس دانشگاه صنعتی سهند در این نشست تخصصی گفت: با تأکید بر تأثیرگذاری هوش مصنوعی بر جامعه و بهویژه حوزه ارتباطات، اظهار داشت: "هوش مصنوعی نهتنها در عرصه علمی، بلکه در تمام ابعاد زندگی مدرن نفوذ کرده و تحولآفرین بوده است.
دکتر اسماعیل فاتحی فر افزود: پیشرفتهای اخیر در این حوزه به روابط عمومیها و سیستمهای ارتباطی سازمانها امکان داده است تا با بهرهگیری از تحلیل دادههای بزرگ، شناخت دقیقتری از نیازها و اولویتهای مخاطبان خود بهدقت آورند و ارتباطی هدفمندتر و مؤثرتر برقرار کنند.
وی همچنین به اهمیت استفاده از الگوریتمهای پیشرفته برای تحلیل دادهها اشاره و اظهار کرد: "این ابزارها به ما کمک میکنند تا تصویری شفاف و پویا از دانشگاه به مخاطبان ارائه دهیم و رضایت و اعتماد آنها را جلب کنیم.
فاتحی فر بر لزوم تجهیز روابط عمومیها به فناوریهای پیشرفته و تقویت زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری تأکید کرد و گفت: "این فناوری به ما امکان میدهد تا پیامها را با اثربخشی بیشتر به مخاطبان منتقل کرده و تعاملات آنها را دقیقتر مدیریت کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند با اشاره به توانمندیهای هوش مصنوعی در پردازش دادههای علمی افزود: "هوش مصنوعی در تحلیل حجم وسیعی از اطلاعات و کمک به تولید دانش جدید و ایدههای نوین نقش مؤثری دارد و به ما کمک میکند تا در مسیر توسعه علمی گامهای مؤثرتری برداریم." وی ابراز امیدواری کرد که این نشست تخصصی به بستری برای تبادل ایدهها و ترسیم آیندهای روشنتر برای روابط عمومیها تبدیل شود.
فرماندار شهرستان اسکو نیز در این نشست با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی در جامعه کنونی گفت: "در شرایط حساس کنونی، افرادی موفق هستند که بتوانند از هوش مصنوعی بهصورت صحیح و جامع بهرهبرداری کنند."
مهندس فیروزی افزود: روابط عمومیها نیز باید با بهرهگیری از این فناوری، عملکرد سازمانها را به بهترین نحو ممکن تبیین و به جامعه منعکس کنند.
وی خاطرنشان کرد: ما در شرایط جنگی هستیم و امروز جنگ رسانهها است و در قضیه حمله رژیم اسرائیل به غزه و لبنان شاهد بهرهبرداری این رژیم از رسانه به نفع خود بودهایم و بایستی ما نیز حداکثر بهرهبرداری را از علوم نوین ارتباطی داشته باشیم.
رئیس انجمن روابط عمومی آذربایجان شرقی هم بر ضرورت شفافیت و نقش مکمل هوش مصنوعی در حوزه ارتباطات تأکید کر و گفت: "شفافیت همیشه کلید موفقیت است. اگر از هوش مصنوعی برای تولید محتوا استفاده میکنید، برچسبگذاری کنید تا اعتماد مخاطب را جلب کنید.
به گفته ابراهیم مولایی هوش مصنوعی باید بهعنوان ابزاری کمکی مورداستفاده قرار گیرد و هوش مصنوعی نباید جایگزین تصمیمات انسانی شود و نظارت انسانی در هوش مصنوعی ضروری است.
مدرس هوش مصنوعی همچنین به مسائل امنیتی استفاده از هوش مصنوعی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: "استفاده از هوش مصنوعی با خطرات امنیتی و مسائل مربوط به اطلاعات نادرست همراه است که نیاز به تدوین چارچوبهای نظارتی و سیاستهای دقیق دارد.
مولایی ادامه داد: در استفاده از هوش مصنوعی، باید از ایمنی دادههای سازمانی و محرمانه محافظت شود و سیاستهایی برای جلوگیری از نشت اطلاعات تدوین گردد.
رئیس انجمن روابط عمومی آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت تفکر انسانی در فرآیندهای تصمیمگیری و تولید محتوا گفت: "درحالیکه هوش مصنوعی میتواند کار روابط عمومی را بهینه کند، نباید ارزش ارتباطات انسانی را کمرنگ کند تا چالشهای اخلاقی کاهش یابد. تفکر سطح بالا و تفکر راهبردی همچنان تنها توسط انسانی باتجربه قابل انجام است؛ هوش مصنوعی مولد میتواند فرآیند خلاقیت و تحقیق را تسریع کند، اما همیشه قضاوت و ویرایش انسانی برای تولید محتوای نهایی ضروری است.
در این نشست تخصصی بهصورت عملی استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی مولد به حاضرین آموزش داده شد، از بخش انگلیسی وبگاه انجمن روابط عمومی آذربایجان شرقی باهدف گسترش بستر بینالمللی و تعامل با جامعه جهانی رونمایی و از روابط عمومیهای فعال در حوزه هوش مصنوعی تجلیل به عمل آمد.
نظر شما :