برگزاری رویداد ملی «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال»

۰۲ دی ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۱ کد : ۹۵۱ اخبار دانشگاه اخبار مهم
تعداد بازدید:۱۲۹۵
نخستین رویداد ملی «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال» ویژه صنعتگران و مدیران کسب‌وکار در تاریخ ۸ دی‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح در دانشگاه صنعتی سهند برگزار خواهد شد.
برگزاری رویداد ملی «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، این رویداد با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای بهبود فرآیندهای تولید و حل چالش‌های صنعتی طراحی شده است و فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات در حوزه تحول دیجیتال به شمار می‌رود.
رویداد ملی «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال» با مشارکت دانشگاه صنعتی سهند، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز، خانه صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی، استانداری آذربایجان شرقی، شرکت عمران شهر جدید سهند،اداره کل صنعت،معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی و کارخانه‌های تولیدی مهر اصل برگزار می‌شود.
در این رویداد ملی، متخصصان برجسته کشوری در حوزه هوش مصنوعی، علوم داده و فناوری‌های نوین حضور خواهند داشت.
بابک نجار اعرابی، استاد تمام هوش مصنوعی دانشگاه تهران؛ محمد شکوهی‌یکتا، استاد علم داده دانشگاه استنفورد و دانشمند ارشد علم داده مایکروسافت و اپل؛ مسلم تقی‌زاده، پژوهشگر هوش مصنوعی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران؛ و سید میر ابوالحسن واعظی، عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف؛ ابراهیم مولائی، پژوهشگر هوش مصنوعی و رسانه‌های نوین و دبیر علمی رویداد؛ ازجمله سخنرانان این برنامه خواهند بود.
رئیس اتاق بازرگانی تبریز، در آیین رونمایی از پوستر این رویداد، بر ضرورت تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه تأکید کرد و گفت: تأمین نیروی انسانی متخصص برای صنایع از طریق دانشگاه‌ها و بهره‌گیری از دانش به‌روز برای مقابله با چالش‌های اقتصادی، راهکار اصلی موفقیت در جنگ اقتصادی کنونی است.
یونس ژائله، همچنین با اشاره به نقاط ضعف و قوت هوش مصنوعی، بر لزوم توسعه هوش مصنوعی بومی برای صنایع تبریز تأکید کرد.
وی یادآور شد: دانشگاه باید نقش مربی‌گری را ایفا نماید و با بررسی بازار و ایجاد نوآوری و تکنولوژی در صنایع به اقتصاد کشور کمک کند.
رئیس کمیسیون صنایع، انرژی و احداث اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز نیز گفت: در سال جاری بیش از 200 دانشجو دانشگاه صنعتی سهند بورسیه صنعتی شده‌اند.
یونس اکبرپور پایدار در نشست  همایش تخصصی متالورژی بابیان اینکه بیشترین تعداد دانشجو بهره‌مند شده از این طرح از دانشگاه صنعتی سهند است افزود: پس از برگزاری جلسات متعدد با صنعتگران، اساتید و صاحب‌نظران به این نتیجه رسیدیم که بهترین راه ارتباط صنعت و دانشگاه، بهره‌مندی از ظرفیت دانشجویان در قالب طرح بورسیه صنعتی دانشجویان است.
رئیس کمیسیون صنایع، انرژی و احداث اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز با اشاره به اینکه ارتباط تنگاتنگ بین صنایع و دانشگاه موجب رفع نیازهای فناورانه، ارتقا تکنولوژی صنایع و جلوگیری از فرار نخبگان می‌شود یادآور شد: بدین منظور تفاهم‌نامه همکاری بین اتاق بازرگانی تبریز و 11 دانشگاه استان منعقدشده است و صنایع می‌توانند با مراجعه به اتاق بازرگانی تبریز دانشجویان مدنظر صنعت خود را بورس صنعتی بکنند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی هم، بابیان ضرورت همکاری نزدیک دانشگاه‌ها و صنایع، گفت: فاصله میان دانشگاه و صنعت منجر به بهره‌وری پایین در استان شده است.
صابر پرنیان افزود: با اجرای طرح‌های پیشرو می‌توان این شکاف را کاهش داد و توسعه اقتصادی استان را تسریع کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز، با تأکید بر نقش دانشگاه در تربیت نیروی متخصص، اعلام کرد: این دانشگاه آمادگی دارد تا رشته‌های تخصصی موردنیاز صنایع را ایجاد کرده و دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت برگزار کند.
اسماعیل فاتحی فر با اشاره به آمادگی این دانشگاه برای افزایش همکاری‌های تنگاتنگ با صنایع استان، گفت: با اجرای طرح بورسیه صنعتی و آموزش‌های تخصصی به دنبال تأمین نیروی انسانی متخصص صنایع استان و جذب دانشجویان دانشگاه در صنایع مختلف استان هستیم.
وی رسالت اصلی دانشگاه صنعتی سهند را تربیت نیروی متخصص برای صنایع و ارتقا سطح تکنولوژی در صنایع استان بیان کرد و گفت: با برگزاری رویدادها و کنفرانس‌های تخصصی به دنبال افزایش دانش صنایع در علوم و فنون نوین و گسترش همکاری‌های مشترک با صنایع هستیم.


جعفر محرم پور، دبیر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز نیز با تأکید بر اهمیت آموزش به‌عنوان یکی از برنامه‌های کلیدی اتاق، اظهار کرد: «اتاق بازرگانی تبریز همواره بر توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای دانش مدیریتی و فنی صنایع تأکید داشته و آموزش را یکی از ابزارهای اصلی در مسیر توسعه پایدار و رقابت‌پذیری اقتصادی می‌داند. این رویداد، فرصتی ارزشمند برای ایجاد ارتباط مؤثر میان صنعت و دانشگاه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای حل چالش‌های صنایع است که امیدواریم به تحولی بنیادین در مسیر رشد و توسعه اقتصادی استان منجر شود.»
این رویداد شامل پنل‌های پرسش و پاسخ تخصصی و فرصت‌های شبکه‌سازی میان متخصصان، مدیران و علاقه‌مندان به حوزه‌های فناوری خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام رایگان و کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت AZARPR.COM/AITABRIZ مراجعه یا با شماره ۰۹۳۶۶۲۵۷۲۹۰ تماس حاصل کنند.


( ۱۲ )

نظر شما :