انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی سهند به عنوان پژوهشگر برتر کشور

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۸ کد : ۱۲۸ اخبار دانشگاه اخبار مهم
دکتر حسین روغنی ممقانی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی سهند به عنوان پژوهشگر برتر کشور انتخاب شد.
انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی سهند به عنوان پژوهشگر برتر کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، در بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور از دکتر حسین روغنی ممقانی استاد برجسته دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی سهند به عنوان پژوهشگر برگزیده گروه فنی ومهندسی معرفی و تجلیل شد.
دکتر حسین روغنی ممقانی با بیش از 226 مقاله علمی بیت المللی و بیش از 6392 ارجاع جز دانشمندان پر استناد یک درصد برتر جهان و سرآمدان علمی کشور است.
بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در در دانشگاه شهید بهشتی برگزار و از برترین پژوهشگران، فناوران، بانوی فناور برتر، نشریات علمی و انجمن‌های علمی برتر کشور تجلیل به عمل آمد.

کلید واژه ها: پژوهشگر برتر کشور دکتر روغنی دانشگاه صنعتی سهند