ارزیابی آموزشی اساتید دانشگاه

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۵ کد : ۱۹۳ دانشجویی اطلاعیه مهم

با سلام و آرزوی موفقیت برای دانشجویان محترم

ارزیابی آموزشی اساتید در نیمسال اول 1403-1402 روز چهارشنبه  مورخ 1402/10/06 شروع خواهد شد و لازم است تمام دانشجویان از تمام مقاطع تحصیلی در ارزیابی مشارکت داشته باشند. برای ارزیابی از سامانه آموزش گزینه ارزیابی/تکمیل فرمهای ارزیابی/ ارزیابی دانشجو از استاد درس/ با انتخاب عنوان درس و باز شدن فرم، ارزیابی آموزشی اساتید را برای همه دروس انتخابی خود و ارزیابی سامانه آموزشی الکترونیکی اقدام نمایید.

توجه داشته باشید که ارزیابی ها کاملا محرمانه بوده و تا پایان زمان ثبت کامل نمرات اساتید از نتایج ارزیابی مطلع نخواهند بود. به منظور بهبود کیفیت آموزش پس از ثبت نمرات تمام دروس توسط تمام اساتید یک گزارش کلی به صورت آماری (بدون درج مشخصات و اطلاعات افراد شرکت کننده در نظر سنجی) در اختیار اساتید و روسای دانشکده‏ها قرار خواهد گرفت.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی- گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه

---------------------------------------------------------------------------

جهت کسب اطلاعات بیشتر با سرکار خانم صلاحی با شماره تلفن داخلی 8238 و یا شماره مستقیم 33458238-041 تماس بگیرید. آدرس الکترونیکی این دفترnezarat@sut.ac.ir  است.