همزمان با سراسر کشور:

آیین اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه صنعتی تبریز برگزار شد

۰۶ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۳۷ کد : ۲۰۷۲ اخبار دانشگاه اخبار مهم
تعداد بازدید:۵۳
آیین اهتزاز کشوری پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، روز یکشنبه ۵ مهرماه با حضور گسترده اعضای هیئت علمی، دانشجویان، کارکنان و سایر اعضای جامعه دانشگاهی، جلوی ساختمان شهدای خدمت برگزار شد.
آیین اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه صنعتی تبریز برگزار شد

آیین اهتزاز کشوری پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، روز یکشنبه ۵ مهرماه با حضور ریاست، اعضای هیات رئیسه، مدیران اجرایی، اعضای هیئت علمی، دانشجویان، کارکنان و سایر اعضای جامعه دانشگاهی، جلوی ساختمان شهدای خدمت برگزار شد. در این مراسم که ساعت ۱۱:۳۰ آغاز شد، 

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی تبریز؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر نعمتی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه؛ در ابتدای سخنان خود با سلام و درود به روح مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب، شهدای دانشگاه، از خداوند متعال برای مقام معظم رهبری طول عمر با عزت مسئلت کرد و آغاز سال تحصیلی را به همه اصحاب دانشگاه تبریک گفت.

وی با استناد به فرمایش مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۱ که فرمودند «پرچم جمهوری اسلامی همان پرچم ائمه اطهار و پرچم انبیا است»، افزود: «اگر امروز در بدترین حالت تحریم هستیم و زیر زورگویی‌ها، موشک‌باران و تهدیدهای دشمن قرار داریم و اگر این دانشگاه فخیم سه بار مورد هجمه دشمنان قرار گرفته، یک علت بیشتر ندارد و آن این است که این پرچم و این ملت، رهرو و نشانه ائمه اطهار و پیامبر اکرم (ص) هستند. دشمنان از غیرت، ایمان، شرف و پیشرفت این ملت هراس دارند و هر کاری از دستشان برآید می‌کنند، ولی وعده الهی است که «إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ» و به مدد الهی همه بدخواهان ذلیل و سرنگون خواهند شد و این پرچم و این ملت پابرجا خواهد ایستاد.»

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه با اشاره به نقش دانشگاه در ساختن آینده کشور تصریح کرد: «دانشگاه بدون جوان مؤمن، پرسشگر، خلاق، امیدوار و مسئول نمی‌تواند دانشگاهی باشد که آینده کشور را بسازد. دانشجوی امروز، دانشمند فرداست؛ پژوهشگر امروز، سازنده فناور فرداست و جوان امروز، مدیر و معلم و پزشک و مهندس و کارآفرین و تصمیم‌ساز فردای ایران است.»

دکتر نعمتی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد که خدای متعال به همه ما مدد کند تا بتوانیم در منویات این پرچم مقدس که بیش از ۳۰۰ هزار شهید آن را امضا کرده‌اند، بکوشیم و حیات، ممات و عاقبت‌بخیری ما در سایه این دین، این کشور و وفاداری به آرمان‌های والای انقلاب اسلامی قرار گیرد.

مراسم با شکوه اهتزاز پرچم و با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص) به پایان رسید.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه پرچم اسلامی رهبری معظم رهبری مقام معظم رهبری مسئول ملّت


نظر شما :