پیام رئیس دانشگاه صنعتی سهند به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۵ کد : ۲۵۱ اخبار دانشگاه اخبار مهم
پیام رئیس دانشگاه صنعتی سهند به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی

بسم رب الشهدا و الصدیقین
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَ‌بِّهِمْ یُرْ‌زَقُونَ.

13 دی یادآور  عروج عارفانه سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی است. سرداری که سالهای سال آرزوی لقاء الله داشت. سرداری که عمر پربرکت خود را در راه دفاع از کیان میهن و حریم اسلام  و ولایت گذراند. سرداری که با خون خود درخت تنومند مقاومت و مبارزه با استکبار جهانی را مستحکم‌تر کرد و خونش جانی دوباره به مبارزان راه آزادی و آزادگی داد.  در چهارمین سالگرد شهادت سردار دلها، دنیا شاهد به ثمر نشستن خون آن شهید والامقام است و جبهه مقاومت خواب از چشم مستکبرین و غاصبین قدس شریف گرفته است. ایشان نماد عزت، غیرت، اخلاص، کار جهادی، استکبار‌ستیزی، دفاع از مظلوم و وطن‌دوستی بود که در قالب «مکتب حاج قاسم» تجلی نمود و بار دیگر حق را پدیدار و باطل را مغلوب کرد. از این رو تمام آزادی‌خواهان جهان او را مدافع ملتها و حافظ آرامش و امنیت در منطقه می‌دانستند و الحق که نام سردار دل‌ها برازنده اوست و مکتب سلیمانی مرزهای جغرافیایی را درنوردیده و جهان را فتح خواهد کرد. امروزه همه ما وظیفه داریم در ترویج این مکتب ناب در هر سنگر خدمتی که قرار داریم بیش از پبش کوشا باشیم و امید است با بصیرت‌افزایی و زنده نگه داشتن این حرکت مقدس بتوانیم در ظهور آرمان‌های مقدس جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در جریان گام دوم انقلاب مثمر ثمر بوده و تحول اساسی و تعالی را بیش از پیش در دانشگاه و سنگر علم و دانش رقم زنیم.

دکتر اسماعیل فاتحی فر

رئیس دانشگاه صنعتی سهند