انتخاب پایان‌نامه دانشجوی دانشگاه صنعتی سهند به عنوان پایان‌نامه برتر در دوازدهمین کنفرانس ملی سازه و فولاد

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۲ کد : ۲۷۲ اخبار دانشگاه اخبار مهم
در دوازدهمین کنفرانس ملی سازه و فولاد و اولین کنفرانس ملی نوردکاران فولادی، پایان‌نامه دکتری دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی سهند به‌عنوان پایان‌نامه برتر کشور معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، پایان‌نامه دکترای خانم مهسا سعید زاده دانشجوی دانشگاه صنعتی سهند با موضوع بررسی رفتار یک اتصال جدید تیر-ستون خود مرکزگرای دارای میراگر و توسعه مدل‌های مکانیکی به‌عنوان پایان‌نامه برتر دانشجویی کشور انتخاب شد.
این دانشجوی رشته مهندسی عمران پایان‌نامه خود را باراهنمایی دکتر محمدرضا چناقلو و دکتر آرش اکبری حامد از اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی سهند به سرانجام رسانده است.
دوازدهمین کنفرانس ملی سازه و فولاد و اولین کنفرانس ملی نوردکاران فولادی ۲۰ تا ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲ در مرکز همایش‌های بین‌المللی هتل المپیک توسط انجمن سازه‌های فولادی ایران برگزار شد.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه صنعتی دانشگاه صنعتی سهند صنعتی سهند سهند پایان نامه دانشکده عمران