اعطا اعتبار مالیاتی برای هزنیه کرد صنایع در طرح های تحقیق و توسعه

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۰ کد : ۳۰۵ اخبار دانشگاه اخبار مهم
رییس دانشگاه صنعتی سهند گفت: برای صنایعی که در طرح های تحقیق و توسعه اولویت دار هزینه ای انجام دهند اعتبار مالیاتی اعطا می شود.
اعطا اعتبار مالیاتی برای هزنیه کرد صنایع در طرح های تحقیق و توسعه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر اسماعیل فاتحی فر در دیدار با مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی بابیان لزوم گسترش همکاری‌های فی‌مابین دانشگاه صنعتی سهند و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان افزود: باهدف جهت‌دهی حمایت‌های مالیاتی به سمت توسعه نوآوری و اقتصاد دانش‌‌بنیان بر اساس بند (ب) ماده (11) قانون جهش تولید دانش‌‌بنیان شرکت‌‌های دارای فعالیت‌‌های تحقیق و توسعه از اعتبار مالیاتی برخوردار می‌شوند.
وی ادامه داد: معادل هزینه‌های انجام‌شده در پروژه‌‌های تحقیق و توسعه به‌عنوان اعتبار مالیاتی باقابلیت انتقال به سنوات آتی به شرکت‌‌های دارای پروانه بهره‌‌برداری یا مجوز فعالیت از مراجع ذی‌ربط اعطا می‌شود.
رییس دانشگاه صنعتی سهند با اشاره به‌ضرورت همکاری تنگاتنگ دانشگاه و صنایع در خصوص ارتقا سطح تکنولوژی و نیازهای فناورانه آمادگی دانشگاه صنعتی سهند به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه صنعتی شمال غرب برای انجام همکاری با صنایع مختلف را اعلام کرد.

در کانال ایتای دانشگاه صنعتی سهند ما را دنبال کنید.