پیام تبریک رییس دانشگاه صنعتی سهند به استاندار جدید آذربایجان شرقی

۰۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۷ کد : ۳۷۴ اخبار دانشگاه اخبار مهم
رییس دانشگاه صنعتی سهند در پیامی انتخاب جناب آقای دکتر مالک رحمتی را به سمت استاندار جدید استان آذربایجان شرقی تبریک گفت.
پیام تبریک رییس دانشگاه صنعتی سهند به استاندار جدید آذربایجان شرقی

جناب آقای دکتر مالک رحمتی
استاندار محترم آذربایجان‌شرقی

با سلام و احترام
انتصاب شایسته حضرتعالی را به عنوان استاندار و نماینده ارشد دولت مردمی در استان آذربایجان‌شرقی، قطب صنعتی و علمی کشور صمیمانه تبریک عرض می گویم.
بی تردید سوابق و تجارب ارزنده و درخشان مدیریتی جنابعالی، سر منشاء برکات، ارتقا بهره‌وری، توسعه پایدار، پیشرفت‌های علمی و آبادانی همه جانبه این خطه از سرزمین پهناور ایران عزیزمان خواهد بود.
دانشگاه صنعتی سهند، به‌عنوان دانشگاه مولود انقلاب و بزرگترین دانشگاه صنعتی شمالغرب کشور به پیشتوانه دانشگاهیان برجسته خود آمادگی خود را برای تداوم پیشبرد اهداف دولت مردمی و انقلابی در حوزهٔ علم و فناوری و توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش بنیان اعلام نموده و امیدواریم بتوانیم در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تحقق دانشگاه حکمت بنیان و جامعه محور گام‌های مفید و بلندی را برداریم.

دکتر اسماعیل فاتحی فر
رییس دانشگاه صنعتی سهند