صدور مجوز فعالیت انجمن خیرین دانشگاه صنعتی سهند

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۰ کد : ۳۸۸ اخبار دانشگاه اخبار مهم
مجوز فعالیت انجمن خیرین دانشگاه صنعتی سهند از سوی وزارت های کشور و علوم صادر شد.
صدور مجوز  فعالیت انجمن خیرین دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، بهره‌گیری از توانمندی‌های مادی و معنوی خیران و تشویق و ترغیب نیکوکاران و نیک‌اندیشان در تقویت و گسترش زیرساخت‌های دانشگاه و بسترسازی جهت تسهیل در امر سرمایه‌گذاری بهینه خیران در دانشگاه، برنامه‌ریزی و سازمان‌دهی برای جذب کمک‌های مردمی و دولتی در جهت ساخت و افزایش فضاهای مورد نیاز دانشگاه با همکاری و هماهنگی بنیاد خیران از مهم‌ترین اهداف مجمع خیران دانشگاه صنعتی سهند است.

از دیگر اهداف تشکیل مجمع خیران دانشگاه صنعتی سهند، حمایت از دانشجویان بی‌بضاعت دانشگاه از طریق راه‌اندازی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویی و صندوق نیکوکاری، حمایت از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان و اساتید دانشگاه، حضور و مشارکت در خرید و تأمین تجهیزات و خدمات موردنیاز دانشگاه، حضور، مشارکت و سرمایه‌گذاری در اجرای ایده‌ها و طرح‌های کاربردی و کارآفرینانه برای تجاری‌سازی و تکمیل چرخه ایده تا محصول است.

در کانال ایتای دانشگاه صنعتی سهند ما را دنبال کنید.