برگزاری کارگاه‌های آموزشی GC-MS و DLS

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۴ کد : ۳۹ اخبار دانشگاه اخبار مهم
رییس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی سهند گفت: کارگاه‌های آموزشی GC-MS و DLS در دانشگاه صنعتی سهند برگزار می‌شود.
برگزاری کارگاه‌های آموزشی GC-MS و DLS

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر عباس جعفری زاد افزود: کارگاه‌های آموزشی dynamic light scattering و Gas chromatography–mass spectrometry باهدف افزایش توانمندی دانشجویان در حوزه آنالیز پیشرفته  برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: دانشجویان در کارگاه آموزشی Gas chromatography–mass spectrometry با اصول و مفاهیم کروماتوگرافی گازی-طیف سنج جرمی، پارامترهای مؤثر در عملکرد GC-MS، ورودی نمونه یا محفظه تزریق، ستون‌های کروماتوگرافی گازی (نصب و نگهداری)، منابع یونیزاسیون شامل یونیزاسیون الکترونی EI و شیمیایی CI، کالیبراسیون و تنظیم طیف‌سنج جرمی، انواع کتابخانه طیفی و جستجوی در کتابخانه، اندازه‌گیری کمی و آشنایی کامل با روش‌های کالیبراسیون و اصول سرویس و نگهداری GC-MS آشنا خواهند شد.

دکتر جعفری زاد ادامه داد: اصول و مفاهیم پراکندگی نور پویا، پارامترهای مؤثر در عملکرد DLS، مکانیزم دستگاه برای اندازه‌گیری پتانسیل زتا، مکانیزم دستگاه برای تعیین میانگین اندازه ذرات و آشنایی با بخش‌های مختلف دستگاه و نحوه کارکرد آن در کارگاه dynamic light scattering ارائه خواهد شد.
رییس آزمایشگاه شهید فخری زاده دانشگاه صنعتی سهند اعلام کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و حضور در این کارگاه می‌توانند با شماره تلفن 090551583269 تماس حاصل کنند.

کلید واژه ها: کارگاه آزمایشگاه مرکزی