بازدید ریاست دانشگاه به مناسبت عید مبعث پیامبر اعظم (ص) از خوابگاه دانشجویی پسران

۱۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۱:۵۵ کد : ۴۱۵ اخبار دانشگاه اخبار مهم
به مناسبت عید مبعث پیامبر اعظم(ص)، دکتر فاتحی‌فر، رئیس دانشگاه از خوابگاه دانشجویی پسران بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند به مناسبت عید مبعث؛ دکتر فاتحی‌فر، رئیس دانشگاه و هیأت همراه در خوابگاه دانشجویی امیرالمومنین‌(ع) پسران حضور یافته و بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید، رئیس دانشگاه و هیأت همراه ضمن ارزیابی روند خدمات رسانی به دانشجویان در خوابگاه‌ دانشجویی، از امکانات و تجهیزات خوابگاه، وضعیت نمازخانه، سالن ورزشی و امکانات تاسیساتی خوابگاه بازدید کردند و از نزدیک در جریان امورات خوابگاهی دانشجویان قرار گرفتند. در ادامه، دانشجویان به بیان نظرات، پیشنهادات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند و رئیس دانشگاه، ضمن استقبال از پیشنهادات و نقطه نظرات دانشجویان و تبریک عید مبعث، بر تلاش جدی برای بهبود وضعیت رفاهی و آسایش دانشجویان تأکید نمودند و رسیدگی به مشکلات آنان را یکی از مهم ترین دغدغه‌های مدیریت دانشگاه عنوان کردند. در ضمن در انتهای بازدید، رئیس دانشگاه و هیأت همراه با دانشجویان همنشین و تماشاگر بازی فوتبال تیم ملی ایران و قطر بودند.