برگزاری رویدادهای همگرا و هم مسیر در دانشگاه صنعتی سهند

۲۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۶ کد : ۴۲۴ اخبار دانشگاه اخبار مهم
مـدیر امورفناوری و کارآفرینی دانشگاه صنعتی سهند گفت: چهارمین رویداد همگرا و هفتمین رویداد تخصصی هم مسیر در دانشگاه صنعتی سهند برگزار می‌شود.
برگزاری رویدادهای همگرا و هم مسیر در دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، این رویدادهای تخصصی به‌صورت مشترک توسط دانشگاه صنعتی سهند و مجتمع فولاد مبارکه به‌منظور بهره‌مندی از پتانسیل و توانمندی‌های دانشگاهیان، رفع نیازهای فناورانه صنعت و بهبود و ارتقا سطح تکنولوژی تولید فولاد برگزار خواهد شد.
دکتر ذبیحی افزود: در چهارمین رویداد تخصصی کلان‌روندهای صنعت فولاد که از ساعت 15 لغایت 30 بهمن برگزار خواهد شد پروپوزال‌هایی در  زمینه‌های فولاد سبز، انرژی و ممیزی انرژی در صنعت فولاد، تصفیه فاضلاب و بهره‌وری سبز توسط اساتید علاقه‌مند ارائه خواهد شد.

وی افزود: در هفتمین رویداد تخصصی هم مسیر که از ساعت 14 الی 15 دوشنبه 30 بهمن 1402 برگزار خواهد شد ضمن ارائه کلان‌روندها و نحوه اعطای پژوهانه، چالش‌های موجود پرعیارسازی منابع کم‌عیار سنگ‌آهن و روش‌های بازیابی استفاده از سرباره‌های فولاد موردبررسی و تبادل‌نظر خواهد شد.