درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در مسابقات ورزشی

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۱ کد : ۴۳۹ اخبار دانشگاه اخبار مهم
مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه صنعتی سهند از درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در مسابقات ایام‌الله دهه فجر خبر داد.
درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در مسابقات ورزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، سهراب قلعه گیر افزود: در رشته ورزشی تکواندو در مسابقات دانشگاه‌های منطقه ۳ کشور انتخابی شانزدهمین المپیاد ورزشی کشور فرهاد یحیی نژاد مقام سوم وزن مثبت ۸۷ کیلوگرم، علیرضا بیتی مقام سوم وزن مثبت ۸۰ کیلوگرم و سالار زارع مقام سوم وزن منفی ۶۸ کیلوگرم را کسب کردند.
 وی بیان کرد: در مسابقات تکواندو دانشجویان دختر دانشگاه‌های منطقه انتخابی شانزدهمین المپیاد ورزش دانشجویی نیز هستی رحیمی دانشجوی رشته مهندسی پزشکی مقام دوم وزن هشت و سحر اسدزاده دانشجوی رشته ریاضیات مقام سوم وزن سه را از آن خود کردند.
قلعه گیر بیان کرد: در مسابقات شنای دانشگاه‌های منطقه ۳، سیامند آزاد پور در ۵۰ متر قورباغه، ۱۰۰ متر قورباغه و  ۲۰۰ متر قورباغه مدال طلا و سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشجویان دانشگاه‌های کشور را کسب کرد.
وی گفت: آرمان عباسی دانشجوی دانشکده فنی ورزقان، پارسا حیدری دانشجوی مهندسی مکانیک، امین مناف‌زاده دانشجوی دانشکده فنی ورزقان و مهدی قهرمانی دانشجوی مهندسی مکانیک در رشته تیراندازی با تفنگ در مسابقات دانشگاه‌های منطقه 3 کشور مقام دوم را به دست آوردند.
مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه صنعتی سهند کسب مدال طلای مسابقات جام فجر کشتی شهرستان آذرشهر توسط مهدی بهرامی و کسب مدال طلا، کسب سهمیه و مقام قهرمانی در شانزدهمین المپیاد دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور در مسابقات بدمینتون دانشگاه‌های منطقه ۳ تیم دوبل بدمینتون توسط علیرضا محسنی و محمد غلامی، کسب یک مدال نقره، و دو مدال برنز در رشته‌های بادی بیلدینگ جوانان، بادی کلاسیک جوانان و فیزیک جوانان توسط امید کریم زاده دانشجوی مهندسی معدن در مسابقات بدن‌سازی و پرورش اندام ورزشکاران شمال غرب کشور و کسب مدال طلای مسابقات  پرس سینه استان آذربایجان غربی توسط آقایان علی شاکری، ابوالفضل فرضی و امین عینی را دیگر افتخارات کسب‌شده توسط دانشجویان در مسابقات ورزشی عنوان کرد.

در کانال ایتای دانشگاه صنعتی سهند ما را دنبال کنید.