انتصاب رییس جدید دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی سهند

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۴ کد : ۴۵۲ اخبار دانشگاه اخبار مهم
رییس جدید دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی سهند منصوب شد.
انتصاب رییس جدید دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر اسماعیل فاتحی فر رییس دانشگاه صنعتی سهند در حکمی دکتر حسین روغنی ممقانی را به‌عنوان رییس جدید دانشکده مهندسی پلیمر این دانشگاه منصوب کرد.
رییس دانشگاه صنعتی سهند در آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده مهندسی پلیمر با اشاره به توانمندی‌ها و افتخارات این دانشکده ابراز امیدواری کرد با برگزاری باکیفیت کنفرانس بین‌المللی مهندسی پلیمر در سال آینده شاهد رونق بیشتر این دانشکده باشیم.

دکتر حسین روغنی ازجمله دانشمندان یک درصد برتر جهان است که از سوابق علمی و اجرای وی می‌توان به عضویت در هیأت امنای کلینیک کسب‌وکار شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان شرقی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی سهند تبریز، رئیس دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی سهند تبریز، معاون دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی سهند تبریز، استاد مشاور انجمن علمی دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی سهند تبریز و مسئول ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی سهند تبریز اشاره کرد.
همچنین رییس دانشگاه صنعتی سهند در لوحی جداگانه از خدمات دکتر سید مرتضی قاسمی، رییس سابق دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه، در مدت‌زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

در کانال ایتای دانشگاه صنعتی سهند ما را دنبال کنید.