گسترش همکاری‌های مشترک بین دانشگاه صنعتی سهند و آموزش‌وپرورش در حوزه علوم پایه

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۶ کد : ۴۷۲ اخبار مهم
رئیس خانه علوم پایه دانشگاه صنعتی سهند بر لزوم گسترش همکاری‌های فی‌مابین دانشگاه صنعتی سهند و آموزش و پروش در حوزه علوم پایه تأکید کرد.
گسترش همکاری‌های مشترک بین دانشگاه صنعتی سهند و آموزش‌وپرورش در حوزه علوم پایه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر جواد فرضی ایجاد ارتباط با بدنه آموزش و پروش و دانش آموزان را یکی از اصلی‌ترین اهداف ایجاد خانه علوم پایه در دانشگاه صنعتی سهند عنوان کرد.
وی تأکید کرد: ارتباط دانشگاه با آموزش و پرورش باید به‌صورت مستمر در طول سال باشد و با برگزاری برنامه‌های مشترک تعاملات فی‌مابین افزایش یابد.

در این نشست که با حضور مسئولین کمیته‌های جشنواره دانش‌آموزی خوارزمی، ناظران منطقه‌ای جشنواره جوان و نوجوان خوارزمی، مدیران و معلمان منطقه اسکو و دانش‌آموزان رتبه آور، نخبه و فناور منطقه برگزار شد، راهکارهای افزایش تعاملات فی‌مابین طرح و بررسی شد.

در کانال ایتای دانشگاه صنعتی سهند ما را دنبال کنید.