تجلیل رئیس دانشگاه صنعتی سهند از مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۴ کد : ۵۲۷ اخبار دانشگاه اخبار مهم
رئیس دانشگاه صنعتی سهند از مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی تقدیر و قدردانی کرد..
تجلیل رئیس دانشگاه صنعتی سهند از مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر اسماعیل فاتحی فر رئیس دانشگاه صنعتی سهند با اهدای لوح تقدیر از زحمات نادر کمالی  مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی در راستای مساعدت و مشارکت در ایجاد سایبر پارک، تقدیر و قدردانی کرد.
در این لوح سپاس آمده است:
جناب آقای نادر کمالی
مدیرعامل محترم شرکت گاز آذربایجان شرقی
اندیشه و تلاش خدمتگزاران صدیق در عرصه عمران و آبادانی ایران اسلامی آثاری ارزشمند بوده و هیچ‌گاه از یاد نخواهد رفت و تلاش مخلصانه شما در این امر، مسئولیتی خطیر و عزمی ملی محسوب می‌شود و برترین و جاودانه‌ترین پاداش، همانا جلب رضایت خداوند منان است.
با عنایت به همکاری، مساعدت و مشارکت جناب‌عالی در ایجاد سایبر پارک استان آذربایجان شرقی، بر خود فرض می‌دانم از زحمات و تشریک‌ مساعی و حمایت‌های جناب‌عالی تقدیر و تشکر نموده، امیدوارم در سایه توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) و منویات مقام معظم رهبری در خدمت به کشور عزیزمان موفق و مؤید باشید.

دکتر اسماعیل فاتحی فر
رئیس دانشگاه صنعتی سهند