تجلیل از سرآمدان آموزشی و اساتید برتر دانشگاه صنعتی سهند

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۱ کد : ۵۳۰ اخبار دانشگاه اخبار مهم
در آیینی از سرآمادان آموزشی و اساتید برتر دانشگاه صنعتی سهند تجلیل شد.
تجلیل از سرآمدان آموزشی و اساتید برتر دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، هم‌زمان با روز معلم در آیین بزرگداشت روز معلم از دکتر فرزان قالیچی استاد نمونه کشوری و دکتر رحیم شاهدی عضو هیأت علمی دانشکده معارف، دکتر توحید سعید عضو هیأت علمی دانشکده مواد، دکتر امیر کیومرثی عضو هیأت علمی دانشکده مکانیک، دکتر جواد وظیفه مهربانی عضو هیأت علمی دانشکده معدن، دکتر کریم عابدی عضو هیأت علمی دانشکده عمران، دکتر مینا نوری عضو هیأت علمی دانشکده برق، دکتر نجمه محمدی عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه سرآمدان آموزشی دانشگاه تجلیل به عمل آمد.
دکتر سمیه اللهیاری عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی شیمی، دکتر خالد معروفی عضو هیأت علمی دانشکده نفت، دکتر هادی تقی‌زاده عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی پزشکی، دکتر محمد داربر از آموزشکده ورزقان و دکتر رضا لطفی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی پلیمر نیز به عنوان اساتید منتخب دانشکده‌های دانشگاه صنعتی سهند معرفی و قدردانی به عمل آمد.
رییس دانشگاه صنعتی سهند بابیان اینکه دانشگاه صنعتی سهند به‌عنوان دانشگاه مولود انقلاب مبدع مراکز تحقیقاتی نوع دوم است گفت: هم‌اکنون بیش از 32 مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده در دانشگاه صنعتی سهند فعال است.
اسماعیل فاتحی فر افزود: با ایجاد پردیس علم و فناوری در دانشگاه صنعتی سهند افزون بر استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع نیز در دانشگاه مستقر خواهند شد.
 رئیس دانشگاه صنعتی سهند خاطر نشان کرد: در دانشگاه صنعتی سهند افزون بر مسائل آموزشی و پژوهشی توجه بسیار به برنامه‌های فرهنگی انجام می‌شود و رویدادهای فرهنگی مطابق با سند الگوی اسلامی شدن دانشگاه‌ها اجرا می‌شود.