تحصیل رایگان دانشجویان معترض آمریکایی و اروپایی حامی مقاومت فلسطین در دانشگاه صنعتی سهند

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۲ کد : ۵۴۹ اخبار دانشگاه اخبار مهم
رئیس دانشگاه صنعتی سهند از آمادگی برای تحصیل رایگان دانشجویان آمریکایی و اروپایی اخراجی از دانشگاه‌ها به دلیل حمایت از فلسطین در دانشگاه صنعتی سهند خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر اسماعیل فاتحی‌فر، با اشاره به اعتراض‌های گسترده دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین گفت: این اتفاق بی سابقه و مبارکی است که بیداری و آزادمردی در فضای دانشگاهی را نشان می‌دهد.

وی افزود: با توجه به اتفاقاتی که افتاده دانشگاه صنعتی سهند آمادگی دارد اقدامات لازم برای پذیرش و تحصیل رایگان دانشجویان اخراجی از دانشگاه‌های آمریکا و اروپا را انجام دهد.

رئیس دانشگاه صنعتی سهند بیان کرد: همچنین ما آمادگی داریم زیرساخت‌های لازم جهت تحصیل دانشجویان جامانده از تحصیل فلسطینی به دلیل شرایط جنگی در غزه و استفاده از ظرفیت آموزشی و پژوهشی اساتید اخراجی را مطابق با قوانین و مقررات جاری کشور فراهم نماییم.