حل تمامی مسائل و مشکلات با روحیه بسیجی

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۶ کد : ۵۵ اخبار دانشگاه اخبار مهم
رییس دانشگاه صنعتی سهند گفت: تمامی کارهای امکان ناپذیر با بهره‌مندی از ظرفیت بسیجیان و روحیه بسیجی ممکن شده است.
حل تمامی مسائل و مشکلات با روحیه بسیجی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر اسماعیل فاتحی فر همزمان با روز بسیج در جمع مسئولان بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند با تبریک هفته بسیج به بسیجیان دانشگاه افزود: شرایط کنونی کشور نیاز به روحیه بسیجی دارد و بایستی بیش از پیش روحیه بسیجی در کشور تقویت بشود.
وی اظهار کرد: بسیج در هر کدام از عرصه‌ها در مقاطع مختلف نقش آفرینی کرده منشأ اثر و تحول مثبت شده است.
در این مراسم همچنین آقایان دکتر چناقلو و دکتر کاه فروشان در بیاناتی بر اهمیت فعالیت و ضرورت مشارکت بسیجیان در رشد و تعالی مجموعه دانشگاه صنعتی سهند تاکید کردند. در این نشست مسئولان بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان به بیان اهمیت بسیج و وظایف بسیج در شرایط کنونی و وظیفه هر کدام از اقشار بسیج در تحول آفرینی در دانشگاه پرداختند.

کلید واژه ها: هفته بسیج روز بسیج دانشگاه صنعتی سهند روحیه بسیجی معاونت فرهنگی واجتماعی بسیج اساتید بسیج کارمندی بسیج دانشجویی