برگزاری جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه صنعتی سهند

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۶ کد : ۵۶۸ اخبار دانشگاه اخبار مهم
جشن ازدواج ۲۰ زوج دانشجو در دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد.
برگزاری جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند در یک جشن شاد و پرانرژی، زوج‌های دانشجو در دانشگاه صنعتی سهند راهی خانه‌های بخت شدند.

رئیس دانشگاه صنعتی سهند در این جشن ضمن تبریک به دانشجویان،  با اشاره به آیات و روایات متعدد در خصوص ازدواج گفت: مشکلات اقتصادی هستند ولی نباید مانعی برای ازدواج جوانان باشد.
دکتر اسماعیل فاتحی با اشاره به لزوم مهارت‌آموزی دانشجویان در دوران تحصیل و اهمیت مهارت‌آموزی در اشتغال فارغ‌التحصیلان افزود: انجمن‌های علمی باید دوره‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزش نرم‌افزارهای تخصصی را برگزار کنند تا دانشجویان افزون بر دروس دانشگاهی در رشته‌های خود تخصص شغلی لازم را کسب کنند.
وی ادامه داد: دانشجویان می‌توانند با ایجاد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و استقرار در مرکز رشد دانشگاه، کسب‌وکار مبتنی بر دانش ایجاد کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند ابراز امیدواری کرد که شاهد ازدواج بیشتر دانشجویان در دانشگاه صنعتی سهند باشیم و همه زوج‌های جوان خوشبخت و موفق باشند.