تعطیلی دانشگاه به علت مراسم بدرقه شهدای خدمت

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۲:۱۸ کد : ۵۸۰ اخبار دانشگاه اخبار مهم اطلاعیه مهم
تعطیلی دانشگاه به علت مراسم بدرقه شهدای خدمت

ضمن عرض تسلیت عروج شهادت‌گونه رئیس جمهور مردمی و انقلابی کشورمان حضرت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی،  نماینده معزز ولی فقیه در استان حضرت آیت‌الله سیدمحمدعلی آل‌هاشم، وزیر امور خارجه کشورمان جناب آقای دکتر حسین امیرعبدالهیان، استاندار جهادی و تلاشگر آذربایجان شرقی جناب آقای دکتر مالک رحمتی و سایر جان‌باختگان سانحه سقوط بالگرد به اطلاع می رساند مراسم بدرقه و تشییع شهدای خدمت، فردا از ساعت 9.30 صبح  از میدان شهدا به سمت مصلی اعظم تبریز برگزار خواهد شد.
نظر به خواست حضور آحاد مردم قدرشناس تبریز و آذربایجان شرقی به ویژه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی سهند در این مراسم از سویی و  همچنین بعد مسافت بین محل مراسم و دانشگاه و نامشخص بودن زمان اتمام برنامه تمامی فعالیت‌های آموزشی و اداری دانشگاه فردا سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ تعطیل خواهد بود.
بی شک تمامی اعضای هیات علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه در این غم و اندوه بزرگ خود را شریک دانسته و در مراسم بدرقه و تشییع شهدای خدمت حضور حداکثری خواهند داشت.